Keresztszemezzünk Szor-Szer-Ször meséivel!

A háromgyerekes, kézműves anyukáról, Petráról az “Anya, fűzz velem gyöngyöt” oldalon olvastam először. Hímzésben “utazik”: a Házi áldással kezdte, amit fali- és ajtódíszek, kopogtatók, falióra, pöttömnyi medálok követtek. Ma azonban már specializálódott a gyerekrajzokra: “Az alkotásaim középpontjában a gyerekrajzok állnak, a gyerekek rajzait szeretném megvarrni, hogy örök emlék maradjon a  kis alkotóknak, a családnak.”

LepkeLenke medál

Amikor megkértem, hogy rajzolja meg nekem négyzetrácsos lapra Szor-Szer-Ször meséinek a szereplőit, hogy kihímezhessem őket, nagyon kedvesen igent mondott, sőt, ajándékba kihímezte a kedvenc mesém illusztrációját is, és a mintákkal együtt elküldte nekem meglepibe, bekeretezve cuki cicás anyaggal. Azóta már sokan megcsodálták, sőt irigyelték a folyosónkat díszítő csodás képet. Ha szeretnéd meglepni gyerkőcödet, amikor el tudja mondani az egyik szereplőről szóló összes mesét a képek alapján, vagy valami ünnep alkalmából, hímeztesd ki Petrával a kedvenc szereplőjét vagy valamely meseillusztrációt – akár ezt az állatost is, amit én kaptam. Ugye, milyen klassz?!

Hímzett 8x8

Petra ajánlata a Szor-Szer-Ször meséinek kedvelői számára a következő:

Mesehímzés egy színnel 2000 Ft + ptkg, színesben egyéni egyeztetés alapján. Választani lehet, hogy falikép legyen vagy párna, esetleg saját ötlet alapján valami más.

Falióra a szereplők képével a számok helyén, óraszerkezettel együtt 5000 Ft + ptkg.

Egy szereplő  kihímezve, anyaggal körbevéve 800Ft + ptkg.

Írj Petrának, és beszéljétek meg, mit szeretnél! Email címe: rcsp3@freemail.hu