Tudáspróba óvodásoknak

Hallottál már az Okos Ovisokról? Neeeem? Ezek szerint még nem olvastad azt a bejegyzésemet, ahol “A farm” társasjátékot mutattam be 🙂 Házi feladat!

Szóval, az Okos Ovisok honlapon társasjátékokat, töltögetős foglalkoztatókat és sok hasznos ajándékot találsz. Újabb társasjátékokkal is ismerkedünk mi most itthon, hamarosan másikat is bemutatunk!

Okos ovisok

Egyedülálló kezdeményezésük az a háromkötetes Óvodás tudáspróba, mellyel te magad is fel tudod mérni, milyen szinten is van szeretett gyermeked. Talán már ősszel kezdené az iskolát, és tudom, hogy te anyaként, netán apaként mindenre képes vagy azért, hogy a lehető legjobban felkészüljön csemetéd. Ha még csak 3-4-5 éves a kicsi, akkor is találsz neki való felmérőt. Akár nagyszülő, keresztszülő is megrendelheti neki ajándékba, csak adj nekik tippet 🙂

Választhatsz nyomtatott és online változat közül. A könyv forma előnye, hogy abban a pillanatban, hogy megkapjátok, kezdhettek is dolgozni benne. A digitális változatot viszont újra és újra ki tudod nyomtatni, és többször is kitölthetitek, vagy több gyermeked is dolgozhat benne. Nos, melyik változat a nyerő számodra?